Fundamentgruppen AS ble etablert i 2006 og startet i det små med å bygge hytter på Fageråsen i Trysil og to-mannsboliger på Øvre Romerike. Selskapet har siden vokst betydelig og leverte i 2019 ca 125 boliger til en verdi av nærmere 470 mill NOK. Vi henvender oss til det samme markedet i dag og ønsker å være en foretrukken leverandør i vårt område.

Vår målsetting er å stå for hele verdikjeden fra å regulere tomten, utvikle og prosjektere boligene for deretter å bygge og overlevere et produkt til kunden som begge parter er fornøyd med.

Vår visjon er å levere boliger/fritidsboliger som er det rette for deg enten du er førstegangskjøper, trenger mer plass eller skal flytte til en bolig som gjør hverdagen enklere. Våre boliger skal leveres med god kvalitet og en god kundeopplevelse som gjør at både kjøper og utbygger er fornøyd.

Vårt nedslagsfelt på boliger er i hovedsak Romerike og deler av Innlandet, mens vi på fritidsbolig konsentrerer oss om Trysil, Hafjell og Sjusjøen.
Selskapet har betydelige områder som bygges ut med både boliger og fritidsboliger de nærmeste årene.

For å kunne være den aktøren vi ønsker så har vi en rekke gode samarbeidspartnere og ansatte som vi setter stor på pris på.

Vi er opptatt av å gi noe tilbake til lokalmiljøet der vi bygger. Dette har vi valgt å gjøre ved å støtte lokale idrettslag. Foran denne sesongen utvidet vi vårt samarbeid med Elverum Håndball og er stolte over at vi nå er gullpartner til dette fremgangsrike håndballaget.

Kontakt