Elverum Håndball har siden flere år tilbake samarbeidet med eiendomsutvikleren og boligleverandøren Fundament Gruppen AS. Framfor alt brukte Fundamentgruppen Elverum Håndball som en av sine markedskanaler da de lanserte og solgte leiligheter i storprosjektet Sentrum Park i Elverum i perioden 2016 til 2019.

Etter forrige sesong satte markedsansvarlig i Elverum Håndball, Kalle Bjørkman seg ned sammen med Cato og Terje som etablerte og driver Fundament Gruppen AS.

«Først vil jeg si at prosessen for å ta fram detaljene i samarbeidet med Fundament Gruppen AS har vært utrolig kul og givende. Fundament Gruppen AS har høye ambisjoner med sine prosjekter innenfor bolig og fritidsbolig hvor de planlegger og bygger boligene som om de skulle bo der selv.»
Kalle Bjørkman, markedsansvarlig i Elverum Håndball

Cato Gjeisklid i Fundament Gruppen AS og Kalle Bjørkman, markedsansvarlig i Elverum Håndball, er begge fornøyde etter å ha signere en langsiktig avtale hvor Fundament Gruppen tar steget opp som Gullpartner.

«Det har vært en stor glede for oss å være med som samarbeidspartner til Elverum Håndball gjennom flere år. Norge og resten av verden har vært igjennom, og står midt oppe i en pandemi som har lammet mye innen idrett og sosiale begivenheter. Idretten er en samlende arena der barn, ungdom og voksne får ta del i felleskap som vi vet betyr veldig mye.»
Terje Gjeisklid, Daglig leder i Fundament Gruppen AS

Målsettingen var å se om vi kunne utvikle og fornye samarbeidet med mål om at Fundament Gruppen AS skulle bli en enda større og mer målrettet samarbeidspartner til Elverum Håndball.

Resultatet av møtene ser vi i dag når Fundament Gruppen AS velger å signere en langsiktig avtale hvor man tar steget opp som Gullpartner.

«Å ta de tankene bredere ut for å skape gode opplevelser også utenfor hjemmene til boligkjøpene viser prov på en utbygger som virkelig bryr seg om kundene. Vi gleder oss stort til å være med og utvikle dette spennende konseptet sammen med Fundament Gruppen.»
Kalle Bjørkman, markedsansvarlig i Elverum Håndball

Målet med samarbeidet framover blir å gi barn og ungdommer gode opplevelser gjennom bruk av Elverum Håndballs apparat målrettet ut mot de områder hvor Fundament Gruppen AS utvikler boliger og fritidsboliger, men også andre områder rundt om i Norge.

«Elverum Håndball med sine mange aktive, det store antall frivillige og et helt entusiastisk publikum fortjener å få oppleve sine spillere ute på banen. Det er noe av grunnen til at vi ønsker å utvide vårt samarbeid med Elverum Håndball. Samtidig er vi opptatt av å ha samarbeidspartnere som gir det lille ekstra og det har Elverum vist gjennom de siste årene.»
Terje Gjeisklid, Daglig leder i Fundament Gruppen AS

Fundament Gruppen AS er som Elverum Håndball en offensiv aktør som hele tiden ønsker å utvikle seg og være best i klassen. Hver kamp er viktig for Elverum Håndball og hver detalj i et boligprosjekt er viktig for Fundament Gruppen AS.

Å dra veksler på kulturbygging og framgangsmåter blir en sentral del for det videre samarbeidet partnere mellom.